UNBOXING – STYLETONE BOX MAART

Pakketjes voelen voor mij echt als of ik jarig ben en continu cadeautjes krijg. Nog leuker als ik ook niet weet wat er in zit. Beauty boxen zijn inmiddels een al een tijdje bekend maar daardoor niet minder leuk. Ik ben geabonneerd op de Styletone box en ontvang deze dus elke maand. ik zal de box ook elke maand “unboxen”. Deze keer de box van maart.

IMG_0628IMG_0630

Op het eerste gezicht ziet de box er leuk en gevarieerd uit.. ik ben benieuwd.

Hier de producten op een rijtje:

FIFS & ROUGE – EVACALM SERUM (€31,99)

IMG_0631

Het product zegt een hydraterende werking te hebben voor droge of gevoelige huid. Met skincare is het natuurlijk moeilijk om te zeggen of iets werkt na kort gebruik. Het is een gel achtige formule en voelt direct na het aanbrengen lekker fris aan en maakt de huid zacht. Ik ben benieuwd wat dit product gaat doen met mijn huid na langer gebruik.

 

MARSK MINERAL EYESHADOW – FIFTY SHADES (€19,50)

IMG_0632 IMG_0652

De oogschaduw is in een losse poedervorm, ik heb hier een beetje een haat liefde verhouding mee, ze zijn namelijk vaak mooi gepigmenteerd maar het is ook vaak een hele rommelzooi om het van het potje naar je ooglid te vervoeren. Er zit een goede dosis glitter in en dat vind ik dan wel weer mooi aan losse oogschaduws. De kleur is een koele grijs, of ik deze kleur vaak ga gebruiken weet ik niet, ik ben namelijk niet van de grijs tinten wat betreft oogschaduw maar wie weet!

 

ARDENCY INN PUNKER LIP GLOSS – LIPCOLOUR TOP COAT (€17,50)

IMG_0635

Zo dat is een hele mond vol.. De naam schrok me een beetje af en bij het openen van de “lipgloss” schrok ik al helemaal. Ik zou namelijk een 100% zwarte lip echt niet dragen, maar na het lezen van de beschrijving was ik misschien te snel met mijn oordeel. Dit product is namelijk bedoeld om een bestaande lipstick of lipgloss een donkerder tintje te geven. Of als je de all black lip toch een keer wil proberen is dit een iets minder heftig alternatief.

LIP ZONDER “LIPGLOSS” (ESSENSE – COME NATURALY)

IMG_0654

LIP MET DE ZWARTE “LIPGLOSS”

IMG_0655

Ik zie dit effect wel zitten! ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar ik ben aangenaam verrast. Ik denk dat dit ook super handig is om en rode lipstick om te toveren naar een bordeaux rood. Dit product dwingt je creatief te zijn en dat vind ik wel tof!

 

OFRA – WATERLINE/EYE PENCIL (€11,75)

IMG_0636IMG_0644

Ofra ken ik van de liquid lipsticks maar heb verder nog nooit andere producten van ze gehad. Een witte eyeliner is altijd handig om in je stash te hebben, toevallig was die van mij net op dus dat is een win. Ja verder heb ik geen gekke opmerking over dit product, hij werkt goed en is goed gepigmenteerd.

 

ISKIN – LIPADDICT PLUMPING LIPGLOSS (€49,00)

IMG_0639

Jeetje wat een prijskaartje hangt er aan dit product! dit geeft me gelijk al hoge verwachtingen. Het product zou lijntjes minder zichtbaar moeten maken en een plumping effect geven (nou tromgeroffel).

LIP ZONDER IETS

IMG_0641

LIP MET LIPPLUMPER

IMG_0647

Ik ben best verrast! Het is zeker iets voller en ik vind de lijntjes ook minder zichtbaar. In tegenstelling tot sommige lipplumpers die echt oprecht pijn doen valt deze wel mee, het is een mint achtig frisse prikkel (de uitleg klinkt vaag maar je snapt me).

 

CONCLUSIE

De box heeft een totale waarde van €129,74. Wat een bedrag! ik was erg blij met de box van deze maand. Leuke nieuwe producten met een goede afwisseling. De box kost €12,50 euro per maand (als je hem elke maand los besteld. Dit loopt automatisch door) incl. verzend kosten. ik vind het bedrag het zeker waard en ben benieuwd wat er in de box van volgende maand zit!

XO

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *