UNBOXING – STYLETONE BOX OKTOBER

Wat aan de late kant deze maand maar hij kan zeker niet missen, de unboxing van de styletone box van oktober! Hier onder vind je alle producten een een korte review.

 

1. STARSLOOKS – LIP CRAYON (€11)

lippen

lip

Eigenlijk een heel simpel product maar daardoor zeker niet minder handig. Door de potlood achtige vorm kleur je heel snel je lippen in. Ook vind ik deze kleur (blue blood) mooi. Niet te heftig maar ook niet te braaf.

2. JELLY PONG PONG – LIGHTEN UP (€23)

liplig

Zo als de naam eigenlijk al zegt is dit potlood bedoeld om te highlighten en dat kan natuurlijk op heel veel verschillende plekken. Op de waterlijn of je lippen bijvoorbeeld. Ik heb het aangebracht op het lippotlood van starlooks om te kijken wat voor effect het heeft.

lip2

Dit geeft een mooi highlited effect en doet daarom ook gewoon wat hij moet doen. Of ik er echt 23 euro aan uit zou geven… ik denk het niet want ik zie weinig tussen dit potlood verschil en een gewone beige eyeliner die je zou kunnen gebruiken voor het zelfde doel.

3. BRUSH CLEANER (€4,99)

boozy-cosmetics-pro-brush-cleaner-black

Door het per ongeluk weggooien van de briefing in de styletone box (amateur dat ik ben) weet ik niet meer van welk merk deze brush cleaner is (wel weet ik dat boozycosmetics deze ook verkoopt). Ik heb hem uitgetest op mijn kwasten en het werkt gewoon goed. Normaal was ik mijn kwasten gewoon met mijn handen en dat werkt ook prima, dit is alleen een stukje minder rommelig.

4. CHELLA – WENKBRAUW GEL (€16)

wenkbr

Helaas vond ik dit een beetje een tegenvaller.. Maar dat kan ook aan mij liggen. Sinds ik namelijk gebruik maak van de soapbrow techniek kan geen enkele wenkbrauw gel mij eigenlijk nog blij maken. Ik heb het gevoel dat deze gel gewoon niet heel veel doet en voelt ook te waterig aan om echt iets op zijn plek te houden. Helaas een no go voor mij.

5. HIKARI – BLUSH (€13)

zu29951464_main_tm1439920388

blush

Dit soort kleurtjes vind ik voor blush persoonlijk heel mooi, het heeft een beetje een schatigheids gehalte en dat vind ik ook eigenlijk de bedoeling van een blush. Ik denk dat ik deze met plezier ga gebruiken.


CONCLUSIE

Buiten de wenkbrauw gel ben ik erg tevreden met de box va deze maand. Hij heeft ook weer een totaal waarde van €68! en dat is natuurlijk super als je bedenkt dat je maar €12,50 per maand betaald!

Je kunt de box bestellen op STYLETONE.COM

 

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *