TREND – FISHNET TIGHTS

Heyhoi! Zo dat was best een lange “break” voor mij doen. Het spijt me zeer en ik hoop dat jullie me vergeven. Het was druk en (in ieder geval ik ) had geen tijd meer om iets te posten. Maar goed ik ga het vandaag hebben over een trend wat al een maandje speelt en ik niet weet wat ik ervan moet vinden namelijk de fishnet tights.

Fishnet tights zijn zover ik weet al best lang op de markt. Vooral vroeger werd het met name gedragen en was het in die tijd ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij gebruikte het even laten voor carnaval outfits of outfits voor in de slaapkamer. Tegenwoordig is het zo dat mensen het dragen onder jeans met gaten zodat de fishnet nog te zien is. Ook dragen ze er dan een cropped trui boven zodat je het begin ziet van de panty zelf + blote enkels die gecovert worden. Ik vind het persoonlijk even wennen maar ik snap dat mensen het als een trend kunnen zien. Hieronder een paar voorbeelden.

Fishnets zijn verkrijgbaar bij Mostwantednl.nl dit zijn wel de grote fishnets.  Als je kleine fishnets wilt hebben kijk je op lostandfoundcollection.nl

Wat vinden jullie?

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *