TIPS – HET WARM HEBBEN EN ER OOK LEUK UIT ZIEN

Je hebt het koud, en eigenlijk zin in een lekkere warme trui want denk maar niet dat ik in een leuk t-shirtje ga lopen nu. Als ik toch al in deze trui loop doe ik ook maar gewoon de muts van mijn moeder op. Voor je het weet loop je de deur uit als of je op skivakantie gaat in bij elkaar gescharrelde kleding van vorig jaar. Don’t worry girl, dit overkomt ons allemaal. Hier een paar tips om toch leuk en warm gekleed de deur uit te gaan.

 

MOOIE THERMO KLEDING.

Het is wel lastig te vinden, maar een zijn een paar winkels die “mooie” thermo kleding verkopen. Door de thermo stof die er gebruikt wordt blijft het kledingstuk dun maar is het warmer dan normaal. Ook zou je bijvoorbeeld een thermo topje onder je favo kleding kunnen dragen.

azz12063_ms

Deze thermo bodysuit is van marks and spencer, Je vind hem HIER.

 

PANTY ONDER DE BROEK.

 

Een gouden tip als ik dat zeggen mag. Je kan gewoon je leuke spijkerbroek blijven dragen maar is hij nu gewoon iets warmer. Ik gebruik hier altijd een 80 of 100 denier panty voor maar dat ligt een beetje aan hoe strak de broek zit. of aan hoeveel herfst lekkernijen er naar binnen zijn gewerkt de laatste tijd 😉

 

large

 

ELEKTRISCHE WARMTE.

Voor de echte koukleumers onder ons (me) bestaat er ook kleding met elektrische verwarming op accu. Ja je hoort het goed en zielig dat ik ben bezit ik er ook een paar namelijk een bodywarmer en handschoenen. De bodywarmer is niet moeders mooiste maar ik kan daar overheen wel een mooie jas dragen die normaal wat te koud zou zijn. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Je vind de bodywarmer HIER.


Hopelijk hebben jullie wat aan de tips! stay warm.

XO

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Bernadet
  november 8, 2016

  thanks goede tips!

 • Demi.
  november 8, 2016

  Ik wil ook een elektrische bodywarmer!!!
  waar koop je die?

  Groetjes
  Demii

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *