REVIEW – WINE LIP TINT MERLOT BURGENDY

Al een tijdje zie ik deze te leuke flesjes voorbij gaan op het internet. De wine lip tints. Ik wilde hem eigenlijk alleen al bestellen vanwege de te schattige verpakking. alleen schijnt buiten dat ook het product nog goed te werken! ik ben benieuwd en ga hem vandaag voor jullie testen.

 

wijn3

 

Ik heb mijn lip tint in de kleur merlot burgendy, dit is de donkerste kleur. De tint zou ook een wijn extract bevatten die een hydraterende werking zou moeten geven.

wijn2

 

De lip tint heeft een gewone spons applicator en brengt daarom ook makkelijk aan. Na het aanbrengen van de eerste laag begon ik een beetje te twijfelen, Het zag er namelijk echt uit als of ik te veel wijn had gedronken en dat de kleur in mijn lippen was getrokken.. ongelijk een een beetje rommelig. Na de 2de laag werd het wat minder rommelig maar nog steeds gaf het niet de mooie dekking waar ik op hoopte.

 

lip1

Het lijkt wel of de tint aan bepaalde delen van mijn lip blijft plakken en dus ook op sommige stukken beter denkt. Het kan liggen aan het feit dat mijn lippen (eigenlijk altijd) een beetje droog zijn, maar zelfs op dit moment had ik niet echt velletjes. Misschien had nog een laag het werk gedaan maar dan kun je aan de gang blijven.

 


CONCLUSSIE

Ik vind dit een lastige. Door dat ik zelf erg aan het twijfelen was ben ik op internet gaan zoeken en daar uit blijkt dat hij bij sommige mensen wel goed denkt en bij andere weer niet. Ook is de KLEUR heel erg bepalend zo (volgens het internet) dekt shiraz red wel goed. Deze en ook andere kleuren zijn voor 15,95 te bestellen via DEZE WEBSITE.

 

XO

No tags 1 Comment
1 Response
  • Tess
    oktober 17, 2016

    wat jammer dat hij jou tegenviel, ik heb hem ook (wel een andere kleur) maar die bevalt me echt goed! Leuke blog meiden! xx

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *