REVIEW – PINK GELLAC

Nagels lakken.. Mensen die de blog al langer volgen weten dat ik er een haat liefde verhouding mee heb. Ik had min of meer het nagels lakken een beetje op gegeven, misschien is het dan wel niks voor mij.. Maar daar kwam gel nagellak. Zo veel minder gedoe. Je hebt ze in alle soorten en maten maar vandaag staat Pink Gellac centraal. Wat vind ik van deze gel lak?

 

gellac1

 

Pink Gellac is een gel nagellak zo als die in de salon maar dan voor thuis, Eigenlijk is dit aan alle kanten een win! Je hoeft geen extra geld uit te geven en je hoeft ook geen rekening te houden met de agenda! Pink Gellac claimt 2 weken te blijven zitten en werkt met een LED lamp. Ik ben benieuwd!

 

gellac 2

 

Ik ontving een starterset. Hier zit eigenlijk alles in wat je nodig hebt om te beginnen met gel lak. Deze set bevat:

  • Base coat
  • Kleur 156 tropical
  • Ultra shine top coat
  • Cleaner
  • Led lamp
  • Nail wipe
  • Nagelvijl
  • Houten stokje
  • Remover doekjesjes

De kleur tropical is een super vrolijk roze koraal achtig kleurtje, zeker een kleurtje voor de zomer!

 

gellac3

 

Bij de starterset zit ook een uitgebreide beschrijving hoe je de gel lak aanbrengt. Kort uitgelegd breng je eerst de base-coat aan en die laat je drogen onder de lamp. Dit doe je vervolgens ook met de kleur en de top-coat. Het viel mij op dat de lak ook super makkelijk aanbrengt. Dit doordat het niet echt opdroogt voor dat je de lak hebt uitgehard onder de lamp. dit geeft je veel meer tijd om het goed en mooi op je nagels te krijgen en ook heb je hierdoor minder last van strepen.

 

gellac5

 

En na ongeveer 10 a 15 minuutjes is het gewoon klaar en het belangrijkste DROOG! Meestal met normale nagellak spring ik een gat in de lucht omdat het er tenminste niet uit ziet als een kind dat is gaan vingerverven maar krijg ik het toch voor elkaar op niet geduldig genoeg te zijn tijdens het drogen zodat het er weer niet uit ziet. Hier is het gelukkig gelijk droog en kan ik het dus ook niet makkelijk verpesten.

 

gellac6

 

En dan is dit het uiteindelijke resultaat! Een super vrolijk kleurtje en (al zeg ik het zelf) ook nog mooi gelukt voor een nagellak amateur zo als ik.


CONCLUSIE

Ik ben super enthousiast! Het idee alleen al dat ik maar 1 keer in de 2 weken mijn nagels hoef te doen! Als het doet wat het belooft natuurlijk.. Daarom komt er ook zeker over 2 weken een update bij. Ik ben namelijk super benieuwd.

Mijn eerste indruk is in ieder geval goed. Het is makkelijk, de kleur dekt goed en al met al gaat het lakken ook best snel. Ik kan niet wachten om ook wat meer kleurtjes te bestellen, Pink Gellac heeft namelijk ook een heel breed assortiment aan kleuren. Ben je nu ook nieuwsgierig naar gel nagellak probeer dan zeker deze eens uit! voor €69 heb je al een complete set in huis inclusief het kleurtje tropical. losse kleurtjes kosten €14,95. Alle sets en meer informatie is te vinden op PINKGELLAC.NL

(update: Na anderhalve weer was de nagellak van 3 vingers een beetje gechipt, dit kwam ook wel een beetje door het feit dat ik de dag ervoor naar de sauna ben geweest en mijn nagels dus voor een langere tijd nat zijn geweest. na 2 weken was de manicure wel echt aan vervanging toe. Maar hey het heeft de 2 weken gehaald en dat was voor mij het belangrijkst!)

XO

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *