REVIEW – OFRA LIQUID LIPSTICK

Liquid lipsticks, alweer een tijd een onwijze hype en ik kan door de liquid lipsticks het bos niet meer zien. want welke is nu het beste en waarom zou ik je sommige liquid lipsticks afraden? deze lipsticks van OFRA heb ik nu een tijdje in bezit en ik kan je alvast verklappen.. ik ben fan!

 

Mijn huid en met name mijn lippen zijn onwijs droog en schurfterig, fijn. Wat dan nog minder fijn is is een liquid lipstick. De mensen die bekend zijn met de formule weten waarschijnlijk dat je na een halve dag een soort schilfer korst op je lippen hebt zitten en dat er dus verre van kissable uit ziet.  Ik merk dat vaak de mouse achtige formules het minst uitdrogend zijn maar het blijven natuurlijk liquid lipsticks dus echte baby lipjes krijg je er niet van. De lipsticks van OFRA hebben deze mouse achtige formule en zijn dus ook de minst uitdrogende liquid lipsticks die ik in mijn collectie heb.

 

ofra

OFRA is een Amerikaans bedrijf en je kunt deze lipsticks alleen in Nederland verkrijgen als je ze besteld via de site van ofra zelf. Dit is wel jammer want je kunt ze hierdoor niet even van dichtbij bekijken. OFRA heeft een onwijs grote kleur selectie en ik vond het dan ook moeilijk er maak een paar van te kiezen. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de kleuren (van links naar rechts) ATLANTIC CITY, STATEN ISLAND ANGELES.
swatch

 

Angeles is een hele lichte nude kleur met een hele lichte shimmer. Staten island is echt een aparte kleur, ik vind ze niet vaak. het is een donkere mauve met een bruine ondertoon. Atlantic city is een klassieke vurige rood.

ANGELESlip1

Close ups.. daar gaan we dan. Fijn om mijn eigen gezicht porie voor porie te kunnen inspecteren. wilt u mij ook even excuseren voor een baggere applicatie? dank u wel.

lip1hoofd

De kleur Angeles is een mooie nude. Echter zou ik er een andere ooglook bij dragen omdat het mijn gezicht nu wat flets maakt.

STATEN ISLANDlip2

Staten island zit wel in het zelfde straatje als Angeles wat de kleurtoon betreft. Deze kleur is alleen een stuk bruiner. Vaak combineer ik de twee samen voor de voor mij gewenste look.

liphoofd2

De kleur is misschien niet erg lente achtig maar daardoor zeker niet minder mooi bij een wat opvallendere ooglook.

ATLANTIC CITYlip3

Een onwijs mooie rode kleur met een blauwe ondertoon (zeg maar hallo tegen witte tanden). Super dekkend en dus ook makkelijk om mee te knoeien. Ik raad het ook aan om een lipliner te gebruiken bij dit soort kleuren. Op de foto zie je ook dat het resultaat rommelig is zonder lipliner.

lip3hoofd

Deze kleur is echt een fel rood, dit maakt het ook echt een lente, zomer kleur en ik denk stiekem nog mooier met een beetje een kleurtje.


CONCLUSIE

Over het algemeen zijn dit echt mijn lievelings! ze zijn het minst uitdrogend en super gepigmenteerd. Er is een grote collectie aan kleuren dus er zit altijd wel wat bij. De verpakking is overigens wat minder.. ik heb het niet over de applicator want deze werkt prima maar ik vind het jammer dat deze lipsticks na een aantal keer in mijn tas al geen tekst (logo enz.) meer op de verpakking hebben dit is natuurlijk geen drama en dit gebeurt mij wel vaker maar nooit zo snel als deze. Het kleurnummer en de naam staan onder op een sticker dus die ben je nooit kwijt.

De liquid lipsticks zijn 19,90 USD (17,60 euro) per stuk. En met de daarbij komende verzendkosten  is niet heel goedkoop. Nu heb ik wel een leuke tip, namelijk veel Amerikaanse youtubers worden gesponsord door ofra en als je dus ook een ofra discount zoekt kun je ze vinden tot 30% korting! ik heb de code ook gebruikt en dat scheelde op deze lipsticks aardig wat.

WEBSITE: ofracosmetics.com

XO

2 Responses
 • Laura
  april 28, 2016

  Hee meiden, leuke review en ik was blij met de full face foto’s.

  Ik wil jullie ook even de tip geven dat de liquid lipsticks van ofra wel in Nederland verkrijgbaar zijn. Bij boozyshop.nl!

  • Kyah Diepstraten
   mei 5, 2016

   Hey laura, super bedankt! Wat fijn ook dat ze nu bij boozy te koop zijn! Ik geloof dat dat pas sinds kort is. dat scheelt weer een boel aan verzend kosten!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *