REVIEW – MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS

Makeup revolution vind ik een super merk, ze zijn betaalbaar en als je de juiste dingen uit het assortiment pakt is de kwaliteit echt verrassend goed. gister zag ik in de Etos een palette die ik nog niet had gezien. Hij behoord tot de ultra eyeshadows lijn en het is het flawless palette. Vandaag review ik hem voor jullie!

revolution pallete 1

Een pallet met 32 oogschaduws in een mooi roze gouden doosje.

 

revolution pallete 3revolution pallete 4

Er is een variatie tussen enkele matte en hoofdzakelijk shimmer oogschaduws. Op het eerste gezicht zien de kleuren er super mooi uit en kan je er heel veel kanten mee op.

revolution pallete 6

Het grootste deel van de oogschaduws liggen voornamelijk in de roze gouden/roodroze tinten. Persoonlijk zijn deze tinten mijn favoriet, ze laten mijn ogen mooi uit komen en het is makkelijk te combineren met verschillende lip kleuren.

HIER VOLGEN DE SWATCHES

swatch 1

Het eerste rijtje van de 4

Ik kan gelijk al zeggen dat de (lichte) matte kleuren (paper) niet heel denderend zijn.. Het lijkt wel moeilijker te zijn voor een budget merk om ook goede matte oogschaduws te maken. Gelukkig zijn het er maar een paar en ik vind de donkere matte oogschaduws echter wel goed. Dan de shimmers.. Give me a minute. Echt wauw. Ze zijn super gepigmenteerd en creamy. Deze rij is van de shimmers nog het saaist maar wacht tot je de andere ziet. (Oh en btw. dat zwarte op mijn arm is een tijdelijke olifant. Morgen komt er een video online die gaat over deze tatoeages)

 

swatch 2

Rij 2

Almost there is weer een matte kleur waar van ik denk muwa. Maar ach dat ene kleurtje. Uncover en barely pink zijn iets wat sheer maar daar door perfect voor een high light. De rest is ook weer super mooi en gepigmenteerd. Blue stars had wel wat meer diepte mogen hebben maar door wat meer lagen aan te brengen krijg je al een donkerder effect.

 

swatch 3

Rij 3

Dit is denk ik mijn favoriete rijtje van allemaal. De matte kleur is hier prima en de shimmers zijn erg mooi. Ook zijn dit de kleuren die ik het meest gebruik. Black tie is een zwart met een glitter. Deze had voor mij ook iets zwarter gemogen, net als de blue stars.

 

swatch 4

Rij 4

Deze roodtinten zijn echt te mooi! Red night en burgandy nights lijken wel heel erg op elkaar, de een is net iets donkerder dan de andere. Over raw, cafe noir en night ben ik wat minder te spreken, ze zij gewoon prima maar hadden allemaal meer pigment mogen hebben.

 

CONCLUSIE

Al met al is dit een super mooi palette. Er zitten veel oogschaduws in, en dat er dan een paar wat minder zijn kan voor mij de pret niet drukken. voor €9,99 lach ik me sowieso al scheef. Je kan dit palette kopen bij een aantal Etos filialen of online. Ben je nu benieuwd naar een look met dit palette? hou dan zeker ons YOUTUBE KANAAL in de gaten want binnenkort komen er ook looks online.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *