REVIEW – LOREAL INFALLIBLE TOTAL COVER CONCEALER PALETTE

Voor iedereen die onze posts mist.. we gaan er weer voor en gaan weer knallen met leuke nieuwe artikelen! zo als deze. Vandaag review ik namelijk het L’oreal infallible total cover concealer palette. een hele mond vol! Ik zag dit palette in de winkel en als snel viel mijn oog er op. Wie wil er nu weer niet color correcten? het is weer de trend van nu. Maar moet je dat met dit palette doen of kan je deze beter overslaan? Ik ga hem voor jullie testen!

 LOREAL INFALLIBLE TOTAL COVER CONCEALER PALETTE dellero

 

De concealers voelen crème-achtig aan maar niet op een verkeerde stroeve manier.

De kleuren zijn vrij simpel uit te leggen, de paarsblauwe kleur is voor het oplichten van donkere kringen en een grauwige huid. De groene kleur voor het neutraliseren van rode vlekjes en de andere 3 zijn concealers voor verschillende huidskleuren.

Als eerst ging ik aan de slag met de 2 meest opvallende kleuren. Op mijn gezicht ziet het er zo uit.

 

Eerst een before (je kan hier wel goed de donkere kringen en de rode plekjes vinden):

En hier heb ik mijn plekjes gecoverd (charmant is anders..)

Zonder het uit te blenden breng ik hier overheen mijn foundation aan met een vochtige beautyblender. Dit blend alles mooi tot een geheel. Doe dit wel zorgvuldig want ik merk al snel dat je plekjes kan missen en dan heb je dus gewoon een veeg op je gezicht. nobody wants a veeg op zn gezicht.

Dit is het resultaat van de color correctors. Ik moet zeggen dat ik wel een duidelijk verschil zie als het gaat om rode plekjes en donkere kringen in tegenstelling tot mijn normale foundation routine. Er gaat natuurlijk wel iets meer werk aan vooraf maar dat is logisch.

Zo ziet mijn hoofd er uit met de lichtste kleur concealer onder mijn ogen.

Dit maakt het geheel wel af omdat het nog net wat meer oplicht.

 


Conclusie:

Er zijn natuurlijk veel merken die uit komen met een zelfde soort product, alleen sommige vind ik door de crème textuur minder fijn omdat ze stroef aanbrengen. Deze doet dat helemaal niet en hij blend ook fijn uit. Wel vind ik het jammer dat je 3 kleuren concealer hebt waar je er waarschijnlijk maar 1 van gebruikt. De andere kleuren zijn ook te licht om te gebruiken als crème contour dus dat is een min puntje.

Maar overal ben ik heel happy met dit palette en vind 19,95 (kruidvat) ook een schappelijke prijs. (let op want er zijn vaak 1+1 of 2de voor de helft acties met loreal!)

 

XO

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *