REVIEW – FREEDOM LONDON PRO STROBE PALETTE

Ik heb van de week een nieuw palette gekocht genaamd: Freedom London Pro Strobe Palette. Het is contour+highlight palette van het merk Freedom London. Ik heb het bij het Kruidvat gekocht voor maar €11,99 wat voor een palette erg goedkoop is. Natuurlijk heb ik het deze week kunnen testen en heb ik voor jullie een review!

DE VERPAKKING

De verpakking vind ik er erg mooi uitzien. Het heeft iets weg van Makeup Revolution, wat ook logisch is aangezien het van dezelfde fabrikant komt. De tekst op de verpakking vervaagt wel heel snel wat op zich niet uitmaakt zolang de verpakking maar heel blijft. Voor de rest heeft de verpakking aan de binnenkant een spiegeltje wat erg fijn is.

img_4764-jpg

HET PRODUCT

Het product vind ik best goed. De pigmentatie op de huid is aardig te zien. De kleur wat meer dan de ander. Ik heb bijvoorbeeld bij de highlight kleurtjes dat ik niet echt weet wat ik ermee moet omdat het niet echt een hightlight kleur is. Maar bij de donkere contour shades is wel duidelijk pigmentatie te zien wat mooi te zien op het gezicht.

img_4769-jpg

img_4775-jpg

CONCLUSIE

Fijn product! zeker het geld waard! De donkere kleuren zijn mooi, wel iets te oranje maar voor mijn huidskleur is dat prima te doen! Misschien dat het bij een wat blekere huid er minder natuurlijk ziet maar het is over het algemeen een goed product ++  is het nu verkrijgbaar bij het Kruidvat dus zoeken jullie nog een leuk kerst cadeau? Is dit zeker een aanrader!

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *