REVIEW – ESSIE GEL COUTURE

Ik ben altijd opzoek naar de nagelak die mij wel overleeft. Dat is blijkbaar echt heel moeilijk. Ik heb alles eigenlijk al geprobeerd, van gel lak met en zonder lamp, long lastig formules naar striplak. Alle producten die claimen wel lang te blijven zitten behalve als je kyah heet denk ik.

 

 

REVIEW - ESSIE GEL COUTURE dellero

 

Toen Essie uit kwam met hun zo geheten gel couture was ik eigenlijk niet heel enthousiast.. ik dacht, nog eentje met een “gel zonder lamp” formule. En het zit vaak mooi en prima en als je gewoon heel de dag stil zit, nep nagels hebt (waar nagellak veel beter op blijft zitten) en niet pulkt.. Maar ik kon deze lakjes in een laag van mijn nagels af trekken als een soort sticker.
Maar jongens.. They did it.. Essie heeft het voor elkaar met de gel couture (niet gesponsord btw). Goed laat ik niet te hard van stapel lopen, eerst het aanbrengen.

REVIEW - ESSIE GEL COUTURE dellero

Ik heb voor deze review de kleur model clicks gekocht, een prachtige donker rode kleur. Het kwastje is breed zo als je van Essie gewend bent. Ik vind dit makkelijk en snel werken.

REVIEW - ESSIE GEL COUTURE dellero

De formule is niet perse sneller drogend dus als je ongeduldig bent (net als ik) moet je nog steeds oppassen voor deukjes, Maar als de 2 lagen en de topcoat er eenmaal opzitten en droog zijn ziet de glossy finish er super mooi uit.

REVIEW - ESSIE GEL COUTURE dellero

Dan waar het allemaal om gaat.. Hoe lang en hoe mooi blijft hij zitten op de nagels. Ik was al geschokt toen de nagellak ongedeerd dag 2 haalde.. Dat is voor nagellak op mijn nagels een hele prestatie! op dag 3 had ik een chip aan mijn duim alleen kwam dit echt door mezelf, ik wilde namelijk een irritante sticker los pulken. Maar dag 3 dus nog steeds netjes. Na dag 6 had ik wat chips aan meerdere nagels maar heb in deze week veel lopen showen en ben bezig geweest met de paarden. Ik heb de nagellak er dus op dag 6 af gehaald. Ook omdat ik gewoon niet gewend was aan het dragen van het zelfde kleurtje voor zo’n lange tijd, het begon gewoon een beetje te vervelen. Dat is echt een prestatie.


CONCLUSIE:

Ik heb helemaal blij, maar dan bedoel ik ECHT heel blij. Ik heb eindelijk mijn match gevonden. Eentje die gewoon lang blijft zitten, zelfs onder de condities waar ik ze aan blootstel. Ik irriteer mij niet zo erg aan de chips, die zou ik ook nog wel bij kunnen werken. Deze lak heeft tenminste geen sticker peel off effect. De formule werkt trouwens alleen goed met de topcoat dus ben er wel op berekend dat je die ook echt moet aanschaffen. Er is een grote variatie aan kleuren en de potjes kosten €11,95 per stuk. ze zijn verkrijgbaar bij de Etos en Bol.com. Ik heb er al 6 ingeslagen 😉
XO

No tags 1 Comment
1 Response
  • sas303
    december 25, 2016

    Ik heb ze ook gekocht en ik ben ook fan!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *