REVIEW – BEEBEE MATTIQUE LIPGLOSS

Jaaaaaa het is zover!! Make-up actie heeft mij eindelijk een product gestuurd waar ik al heel lang op heb zitten wachten namelijk: Een matte lipgloss. Deze matte lipgloss is geïnspireerd op de lippenstiften van Kylie Jenner en zijn hopelijk (bijna) net zo goed. Het is natuurlijk zo dat nude kleurtjes de laatste tijd erg in de mode zijn en daarom iedereen er graag eentje wilt hebben. Het leuke is ook dat je als je lid bent van Make-Actie je ook de kleur mag uitkiezen. Ik had gekozen voor een rode/roze toon omdat donkere kleurtjes mij wat beter staan. Het product heeft een waarde van €19,95  waarvan ik alleen de verzendkosten van hoefde te betalen.

DE VERPAKKING

De verpakking vind ik echt mooi. Het ziet er totaal niet goedkoop uit en dat zegt al genoeg over het product (Denk ik). Op de verpakking staat het nummertje van de gloss op en voor de rest staat er alleen  “mattique hybrid lipgloss”

tweedef-foto-2

HET PRODUCT

Het product heeft een klein kwastje met aan een kant een plat stukje wat ik goed vind omdat je dan beter in de hoekjes komt. Voor de rest vind ik dat het product erg goed aan te brengen is. De dekking is goed en het kleurtje is na 1 keer aanbrengen al goed te zien. Het product droogt alleen niet heel erg matte, het blijft een gloedje houden wat in principe niet erg storend is, het is alleen geen matte lipgloss.

img_4957kopie

CONCLUSIE

Fijn product, ik heb hem heel de dag opgehouden en het blijft goed zitten. Het product brokkelt niet en het blijft gewoon mooi egaal op je lippen zitten. Het is alleen wel zo dat je het goed moet laten drogen want het geeft heel snel af.  Ik vind het een fijne gloss en ik ben van plan om deze goed te gebruiken. De gloss is een dupe van een van de lippenstiften van kylie jenner (dolce vista).

 

No tags 1 Comment
1 Response
  • lotte
    november 8, 2016

    Ik heb hem ook alleen in een ander kleurtje, ze zijn echt super fijn.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *