REGENBOOG MAKEUP NIEUWE TREND?

Van tie dyed haar naar nail art en van nail art naar: Rainbow brows! Je kunt het zo gek niet verzinnen. Op instagram is het dus ook een erge hype geworden en zijn rainbow brows nu echt de trend.  Mensen proberen het ook en maken echt de meest rare combinaties. Als je dan ook kijkt naar de #rainbowbrows tag krijg je een waslijst vol met foto’s van mensen die hun wenkies om toveren tot een kleurrijk festival.

Regenboog kleurtjes zien er namelijk vrolijker en feestelijker uit dan gewoon de simpele kleurtjes zoals bruin of zwart.  Hieronder heb ik een paar foto’s van wat mensen ervan gemaakt hebben.

 

Schermafbeelding 2016-05-24 om 12.28.29

Schermafbeelding 2016-05-24 om 12.28.13

Schermafbeelding 2016-05-24 om 11.54.31

Schermafbeelding 2016-05-24 om 12.30.51

Aangezien je wenkbrauwen het belangrijkste onderdeel zijn van je gezicht leek het mij ook erg leuk om het zelf te testen. Ik gebruikte voor mijn look een hele simpele palette die ik ooit in de Filipijnen heb gekocht. Het merk staat er niet op dus ik ga er maar van uit dat het geen duur palette was. (Sorry voor mijn lelijke niet on fleek wenkbrauwen i had a rough day.)

FullSizeRender

Ik vond het zelf best leuk om te proberen. Ik zou het nooit buitenhuis’ dragen omdat de kleurenniet echt bij mijn gezicht passen. Voor caranaval zou het wel kunnen maar dan moet je wel heel je look erop aanpassen.

 

 

 

 

 

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *