NIVEA AFTERSHAVE BALSEM PRIMER?

Wat? een aftershave balm gebruiken als primer? Yes je leest het goed!

Ik heb vele verhalen gehoord en gelezen over de Nivea men aftershave balsem.
Kyah vertelde me laatst dat het eigenlijk een goed alternatief is voor een primer.  Ik kon me goed herinneren dat ik papa hetzelfde potje had gegeven voor kerst en dat het potje nog in de badkamer zou moeten staan. En ja hoor ik kon het gelijk testen. Nou zijn we al een paar maanden verder en vind ik het nog steeds een top product dus vandaar deze review.
FOTO
Normaal gesproken ben ik niet zo van de primers aangezien ik het gewoon simpel weg vergeet. Maar ik ben mezelf aan het aanleren dat primers zoveel beter zijn voor de huid ipv alleen foundation. Het fijne aan deze balsem is dat het heel luchtig is, het voelt niet zwaar op je huid en het kan geen kwaad als je er teveel van op smeert.  Er staat niet voor niets op de verpakking

‘’voor mannen met een gevoelige huid die bescherming en onmiddellijke verlichting tegen irritaties willen’’

Er zit een bepaald soort stofje in genaamd Glycerine wat ook in vele andere primers zit. Vandaar dat de werking ongeveer hetzelfde is en de make-up blijft ‘’plakken’’ gedurende de dag.
Dit zijn de ingrediënten van de Nivea Aftershave Balsem:
Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycine Soja, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum.

ARTIKEL FOTO 3
En nu vragen jullie je zeker af: Ruikt het niet heftig naar mannen? Ik vind persoonlijk dat het wel mee valt. Als je het in het begin opsmeert ruik je natuurlijk wel iets maar als je foundation er eenmaal op zit is de geur weg.  Mijn huid reageert er eigenlijk heel goed op (misschien omdat het blij is dat ik er iets verzorgends op smeer). Mijn make-up blijft goed zitten en mijn foundation laat veel minder snel droge plekken zien op mijn gezicht.

ARTIKEL FOTO 2

CONCLUSIE

Tof product, zeker waard. Het is relatief goedkoop voor een goede primer. Het is dus niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen.  Het product is tekoop bij het kruidvat voor 7,99,- Het is denk ik bijna in elke drogisterij te vinden.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *