LELIJKE FASHION TRENDS (VAN VROEGER)

Chokers, wijde jasjes, crop tops, leren jassen iedereen loopt er tegenwoordig mee rond. Nu is het zo dat deze zogenaamde nieuwe trends daadwerkelijk als nieuw worden beschouwd. Grappig, aangezien mijn zus vroeger ook graag in wijde jasjes rond liep met een choker om haar nek. De trends zijn natuurlijk een tijdje weggeweest, dus ook vergeten.

Maar in de tussen tijd zijn er andere “trends” voorbij gekomen waar je liever niet aan herinnerend wilt worden. Toch heb ik hieronder de 10 lelijkste trends voor jullie samengevat.

1. OORBELLEN

Omdat ik zelf ook een erg fan was van de grote ringen, ga ik er niet te diep op in. Het was gewoon iets wat iedereen mooi vond. Het maakte de look beter gezegd “af”.

8940e58a98_1421589121_Deze-oorbellen__list-noup

2. BLING T-SHIRTS

Ja ook deze waren erg in. Zolang het de bling had was het goed.

T02-Sleeveless-Cotton-font-b-T-b-font-font-b-Shirts-b-font-Women-Lady-Lace

3. BOLERO

Ik wil niet veel zeggen maar ik droeg deze graag, met een zwart of wit shirtje eronder? helemaal geweldig … ahum.

bolero-petrol-blauw-H-06023-1200x12004. NICKELSON

Ik heb deze trend nooit gesnapt? Wie wilt er nou een vuilniszak als jas? Niet te vergeten de perfecte bontkraag die je erbij krijgt.

1135062907_6_eh53

5. UGGS

Het grappige is dus ook dat Uggs weer trendy zijn, wat ik dus niet had verwacht. De schoenen zelf zitten echt heerlijk, het is alleen dat je net sloffen aan hebt.

111215-celebs-in-uggs-jessica-simpson

6. NEKTASJES

De titel zegt genoeg.

mnmgp-swekkers-6

7. BROEK LAAG ZODAT JE ONDERBROEK TE ZIEN IS

Ja ja iedereen heeft de Bjorn Borg tijdperk meegemaakt. Ik denk dat iedereen wel een Bjorn Borg boxer  thuis heeft liggen vanwege de: Ik doe mijn broek laag zodat je mijn coole boxer kan zien.

IMG_1664 (Small)

8. ZONNEBRIL

Vonden jullie zonnebrillen met grote glazen ook helemaal geweldig?

77122

9. CROCS

Crocs waren erg in de mode toen ik jong was. Iedereen wilde Crocs met de versierseltjes die Jibbitz genoemd werden. En nog steeds dragen mensen Crocs… Het is niet heel erg om Crocs te dragen, zolang je maar niet de deur uitgaat.

index

10. BLACKBERRY BOLD

Het is niet perse een lelijke trend het is eerder dat iedereen deze telefoon had. Waarom? Kennen jullie het woordje: Pingen nog? Alleen op de Blackberry was er de mogelijkheid om te kunnen “appen” met je vrienden.

BB_8520

No tags 1 Comment
1 Response
  • Evi
    september 24, 2016

    Zo herkenbaar! ik had ze niet allemaal maar wel een heleboel hahaha

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *