HERKENNEN JULLIE DEZE TEKENFILMS NOG?

Iedereen had vroeger wel zijn of haar favoriete tekenfilm. Ik ben geboren in 1997 dus ik heb best wel veel tekenfilms meegemaakt die jullie waarschijnlijk ook heel goed kennen. Natuurlijk kan het ook zijn dat sommige series nog af en toe op tv verschijnen en je dan realiseert hoe oud je eigenlijk wel niet bent. Hieronder heb ik een aantal tekenfilms voor jullie op een rijtje gezet.

WINX CLUB (2004) 

Deze serie is begonnen in 2004 en is erg populair geweest onder de jonge meisjes. Ik zat daar natuurlijk ook bij en vond het echt een geweldige serie. Ik denk trouwens dat iedereen wel Flora Stella of Bloom wilde zijn puur vanwege het haar. Zielige Techna.

DANNY PHANTOM (2004)

Wie is er niet verliefd geweest op Danny f*cking Phantom??!?!?! Echt nu realiseer ik me pas hoe verliefd ik was op een tekenfilm poppetje.

KIM POSSIBLE (2002)

Kim Possible was zo cool. Ik vond de intro ook zo leuk, elke keer als deze speelde zette ik de tv harder. Wie wilde nou niet Kim Possible zijn?

TOTALLY SPIES (2001)

Wilde jullie ook altijd Sam zijn? Dit was echt mijn all time favoriete tekenfilm en zoals mijn lieve papa het wel eens noemde: De 3 gillende keuken meiden.

BEUGELBEKKIE (2001)

Vanwege deze serie wilde ik nooit een beugel, echt ik weigerde. Ik heb me er serieus voor geschaamd omdat het meisje in de serie zich er ook voor schaamde. Naast dat was ook echt een super toffe serie en is het veel te snel van de tv afgehaald.

W.I.T.C.H. (2004)

Ik was zo boos toen deze serie op tv kwam, omdat ik het vond lijken op Winx Club. Zelfs toen was ik al een judging b*itch. But no ik had ongelijk, de serie was erg tof en ik heb uiteindelijk vele afleveringen gekeken.

BRATZ  (2005)

Herinneren jullie ook nog de tijd waarin Bratz poppen echt “the thing” waren. Al mijn vriendinnen hadden Bratz poppen en ik mocht gelukkig van papa en mama ook eentje uitkiezen… raad maar welke…  Ook was dit een van de eerste animatie series die erg leek op het echte leven.

SHIN CHAN  (1997)

Deze serie heb ik niet vaak gekeken omdat mijn ouders het erg asociaal vonden. Natuurlijk probeerde je het heel stiekem nog te kijken als papa en mama er even niet waren.

POKEMON (1997)

Ik denk dat deze video genoeg zegt.

CATDOG (1998)

Tja wie kent dit niet? Ik denk dat iedereen van mijn leeftijd dit wel heeft gekeken.

JIMMY NEUTRON (2001)

Jimmy’s hond was echt mijn favoriete personage (als het een personage genoemd mag worden). Ik vond deze serie zo leuk. Ik heb me ook altijd stuk gelegen om Cas en Rien (Sheen).

ROCKET POWER (1999)

Boogedieboogedieboogedieboo!!! Deze serie heb ik zo vaak gekeken tijdens mijn lunch pauze op de basisschool.

En natuurlijk zijn er ook nog programma’s zoals Spongebob, Fairly odd parents of Avatar die nog steeds een van de old school tekenfilms zijn maar toch nog op televisie worden gespeeld.

Welke serie vonden jullie het leukste? let me know!

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *