DIY – ADVENTS KALENDER

Het is weer bijna zo ver, de tijd dat je moet nadenken wat je dit jaar weer gaat geven voor kerst. Bij sommige mensen kun je weg komen met een cadeaubon maar of dat ook echt leuk is om te geven? Ik ben een onwijze knutsel als het gaat om cadeautjes en voor de knutselmutsen met mij is dit echt een super leuk en persoonlijk cadeau om te geven en ook om te maken. Ik heb het over een persoonlijke adventskalender. Je kunt hier eigenlijk zo vrij mee zijn als je zelf wilt. Ik heb hier wat inspiratie voor jullie verzameld.

 

Ik heb vorig jaar voor jomelle een adventskalender gemaakt. ik heb wat persoonlijke kaartjes en grotere cadeautjes een beetje afgewisseld met elkaar. Ook heb ik er af een toe een hint in gestopt voor het volgende cadeau.

ad

Dit was dus de creatie van vorig jaar, ook dit jaar ga ik weer voor meerdere mensen een kalender maken en zou ik dus ook weer nieuwe dingen willen proberen. De titel is de bron.


Ter inspiratie

 

BRIEFJES IN KOPER 

diy-copper-pipe-advent-calendar-growing-spaces

OLD LOOK

advent-calendar-after

KERSTBOOM

0b3af4772fed405e31b5a9ba0a861cbc

STRAK

22a2df742a8b188decf3aa51fef96324

HOUT

4d4405333d9d323efbfac2eda3293ab8


Zou jij er eentje willen maken? XO

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *