DIY – 5 BEAUTY BEHANDELINGEN MET VOEDSEL

Wat is er nou lekkerder dan jezelf af en toe verwennen, en hoe fijn is het dat je er vaak niet eens de deur voor uit hoeft! Hobbel naar de keuken en maak deze heerlijk beauty behandelingen gewoon zelf!

 

  1. Maak een scrub van suiker en citroensap.
    Kristalsuiker op zich heeft al de perfecte structuur voor een scrub. Citroensap helpt om dode huidcellen los te maken, terwijl de suiker deze uiteindelijk compleet verwijderd. Als je deze scrub hebt aangebracht op je huid, werken hydraterende middeltjes hierna alleen maar beter.image

 

2. last van puistjes?  maak een Aspirine masker!
stamp twee of drie aspirinen op een klein bord. Voeg net genoeg water toe om er een pasta van te maken. Voeg enkele warme honingdruppels toe. Breng het mengsel aan op het gezicht en laat het zo’n tien minuten zitten voordat je het er weer afwast.
3. Neem avocado voor gezonde nagelriemen.
Voornamelijk avocado-olie heeft eenzelfde werking als olijfolie voor je nagels en nagelriemen. Overigens kun je ook gewoon avocado éten voor een gezondere huid, glanzender haar en stevigere nagels. Is nog eens lekkerder ook.

image

 

4. Voeg honing toe aan je conditioner voor nóg zachtere lokken.
Honing is een natuurlijk hydraterend middel en bevat talloze enzymen die zowel je hoofdhuid als je haren verzorgen en roos kunnen voorkomen. Een paar theelepeltjes honing toevoegen aan je conditioner is al genoeg.

 

5. Gebruik druiven voor een glanzende huid.
Druiven laten je huid glanzen, aangezien ze vitamine B6, C en A bevatten en mineralen als kalium, magnesium en seleen. Prak een aantal druiven tot een pasta en gebruik dit als een gezichtsmasker.

 

Dus lekker een badje vol laten lopen en jezelf even verwennen..

XO

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *