DAG BABYHAARTJES

Iedereen kent de babyhaartjes struggle wel. Babyhaartjes zijn er namelijk al heel je leven en zullen nooit verdwijnen! Babyhaartjes zijn donzige, pluizige haartjes vlakbij de haargrens. De haartjes zijn natuurlijk goed bedoeld en groeien vanzelf naar een goede lengte, maar het blijft een vervelend iets. Toch zou het fijner zijn om zo min mogelijk babyhaartjes te hebben en heb ik hieronder een paar slimme oplossingen.

schermafbeelding-2016-11-21-om-21-01-49

Haarlak

Haarlak is een van de beste oplossingen. Haarlak beschadigd je haar niet en je babyhaartjes kunnen als het ware nog gewoon doorgroeien. Doe een beetje haarlak in je haar en kam het strak met een tandenborstel of gewoon een kammetje.

Wax of gel

Ik gebruik gel. Gel is gewoon iets fijner spul en je ademt geen smerige troep in. Doe wat gel op je vingers en smeer het over de babyhaartjes. Pak en kam en kam het naar achteren. De babyhaartjes zullen nu langer op de juiste plek blijven zitten.

Bleek de babyhaartjes

Met citroensap is er een mogelijkheid om je haren te bleken. Je smeert wat citroensap in je haar en je gaat een tijdje in de zon zitten zodat je haar lichter wordt.

Pony

Een pony laten staan is ook een optie. De haren kunnen dan gewoon groeien en je hebt geen last van plukjes.

Foundation erover

Donshaartjes groeien naar beneden. Zorg dat de haren meegaan in de foundation die je aanbrengt. Het haalt niet alles weg maar wel een groot deel.

schermafbeelding-2016-11-21-om-20-59-22

WAARSCHUWING!

Knip je babyhaartjes niet!: Babyhaartjes zijn nieuwe haartjes die groeien, dus je verpest je haargroei.

Gebruik geen ontharingscrème!: Ontharingscrème is natuurlijk ook voor heel je gezicht, maar is vooral gericht op donshaartje boven je lip. Als je babyhaartjes vlakbij de haargrens gaat ontharen, komen die alleen maar sneller en donkerder terug.

No tags 1 Comment
1 Response
  • jesse
    november 23, 2016

    handige tips!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *