REVIEW – BOOZY ROSE GOLD KWASTEN

Goede make-up kasten zijn hartstikke belangrijk voor een mooie make-up look.  En natuurlijk ben ik weer het type persoon die niet houdt van het schoonmaken van make-up kwasten. Daarom zijn de meeste kwasten die ik heb helemaal kapot en niet meer lekker zacht. Kyah heeft me daarom afgelopen maart (mijn verjaardag) verrast met deze schattige Rose gold jewelry kwastenset.

 

De kwasten set komt van het merk Boozy Cosmetics, behorend bij de webshop boozyshop.nl . Ik kijk vaak op deze website als ik make-up nodig heb wat niet in altijd in alle winkels ligt.  Het is een fijne webshop met een uitgebreid assortiment.
Niet alleen zijn de kwasten hartstikke mooi, maar ze zijn ook super zacht.  Het setje bestaat uit 10 kwasten en een bijgeleverd tasje waarin de kwasten passen zodat je het makkelijk mee kunt nemen. De luxe duo fibre vezels van de kwasten zijn synthetische en speciaal ontwikkeld om crème en poeder producten goed aan te brengen op de huid. De vezels zijn antibacterieel en hypoalergeen.  Naast dat zijn de handvaten afgewerkt met hoogglans lak waardoor het er erg luxe uitziet. Ik denk ook dat het een dupe is van de Zoeva kwasten clutch set, aangezien ze er verdomd veel op lijken.

 

FOTO ARTIKEL 10

 

HIER EEN KORTE REVIEW VAN DE KWASTEN

 

ARTIKEL FOTO 6

 

CONCEAL BRUSH I 1430

Deze kwast gebruik ik voor het aanbrengen van concealer (duhhh de naam zegt het al) Ik vind het een fijne kwast voor als je plekjes op je gezicht heb die je echt moet coveren.  Naast dat heb ik deze kwast nog niet heel heftig gebruikt. Ik ga het zeker wel in de toekomst doen.

SOFT BLENDER BRUSH I 2120

Dit is echt mijn favoriete kwast. De haartjes zijn erg zacht waardoor de oogschaduw goed op het kwastje blijft zitten. Ook vind ik het resultaat erg mooi aangezien het geen harde randjes van je oogschaduw achterlaat.

SMALL CREASE BRUSH I 2210

Deze kwast is erg fijn voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease van je oog. De haartjes van het kwastje zijn wat stugger maar dat hoort denk ik meer bij deze kwast. De oogschaduw blijft erg goed op de kwast zitten zodat je het geleidelijk kunt aanbrengen.

BROW LINER I 3700

Een brow liner is belangrijk voor alle vrouwen. Je wenkbrauwen zijn (voor mij) het belangrijkste van heel de look. Ze bepalen eigenlijk hoe je eruit ziet. Zelf ben ik echt heel ijverig als het gaat om mijn wenkbrauwen. Ik wil dat ze goed er goed uit zien en ik vind het vreselijk als ik mijn wenkbrauwen niet kan tekenen. Ik heb deze kwast nog niet heel vaak gebruikt omdat ik nog erg obsessed ben met een andere kwast (van makeupforyou).  Maar ik ga het zeker in de toekomst uitproberen.

WING LINER I 3300

Ik hou van winged eyes. Ik kan het huis niet uit zonder mijn winged liner (serieus vraag het aan Kyah). Het enige probleem is is dat ik eigenlijk al verslaafd ben aan ”Catrice liquid liner 01. dating joe black” Ik heb er al vele versleten en ik kan maar niet overstappen naar de gel eyeliner potjes (sorry not sorry). Ooit op een dag ga ik het proberen.

 

ARTIKEL FOTO 8

BIG POWDER BRUSH I  1160

Natuurlijk wie houdt er niet van een grote poeder kwast? Ik heb zo vaak gehad dat de kwasten die ik had altijd harde haartjes hadden waardoor het super veel pijn deed aan mijn huid. Deze integendeel is zo zacht! De poeder blijft er goed op zitten zodat je een mooi dekkend laagje op je huid krijgt.

FACE SHAPER I 1060

Ik gebruik deze voor mijn cream contour palette. Ik vind het erg fijn aanbrengen en het werkt ook top met poeder.  Ik ben ook blij dat de haartjes niet zo vies aan elkaar gaan plakken vanwege ook niet bij het gebruik van een crème product.

ROUND BUFFER I 1420

Ik ben niet zo van de kwasten als ik foundation moet aanbrengen. Ik gebruik veel liever mijn beauty blender hehe. Ik denk dat ik het wel ooit ga proberen want ik hoor vaak van mensen dat een round buffer erg fijn is.

ANGLED CONTOUR I 1240

Deze kwast gebruik ik voor mijn blush/bronzer. Ik gebruik altijd mijn sleek bronze block en deze kwast brengt de poeder erg fijn aan. Ik vind bronzer / blush erg belangrijk aangezien het je look veel levendiger maakt. De kwast is best groot waardoor de poeder goed aangebracht kan worden.

FLAT CONTOUR I 1000

Deze kwast is voor het definiëren van je jukbeenderen. Ik gebruik deze eigenlijk niet vaak aangezien ik al genoeg heb aan mijn angled contour brush. Maar ik neem aan dat hij de schaduwen van je jukbeenderen heel goed pakt. Misschien te goed dat je uiteindelijk lang moet blenden.

 

Ik hoop dat deze kleine reviews jullie een beetje heeft geholpen.  Ik ben erg blij met deze kwasten set en ik vind het serieus een musthave.

artikel foto 5

Zijn jullie nou ook geinteresseerd in deze kwasten? Neem gerust een kijkje op boozyshop.nl !

 

XO

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *