6 TIPS OM JEZELF TE VERMAKEN ALS JE ZIELIG EN ALLEEN THUIS ZIT

Een avond alleen thuis.. geen vriend/man of familie en je vrienden hebben ook allemaal andere afspraken. De verveling slaat toe en een eenzaam gevoel staat soms ook op de loer. Hoe maak je van deze avond geen zielige ik ben voor altijd alleen avond? ik heb een paar tips voor jullie!

 

1. Productieve dingen doen

large

Dit klinkt super saai en misschien is dat het ook wel, maar de tijd vliegt voorbij als je bezig bent. Aangezien er nu toch niemand is die je lastig valt kan je best even je kleding kast inruimen of dat ene klusje die je al de hele tijd uitstelt. Een lekkere playlist op en gaan!

2. movie of serie night

large kopie

Waarschijnlijk klinkt dit niet vreemd in de oren.. we hebben allemaal wel eens een lelijk zijn met vreten op bed liggen en series kijken avond, en daar is niks mis mee. alleen om het nu uit verveling te doen is ook niks. Plan echt een beetje vooruit deze avond, kijk welke series/films je in welke volgorde wilt zien en maak of haal wat lekkers voor jezelf. Trek een lekker pak aan en een hele belangrijke! maak je huis/kamer gezellig! Niks voelt eenzamer als een donker hol. Steek wat kaarsjes aan of wat gezellige lichtjes. Waarom zou je dat wel voor andere doen maar niet voor jezelf!

3. keukenmeid 

large-1

Ook deze klinkt misschien een beetje raar want ik heb zelf meestal zin om eten te bestellen als ik alleen thuis zit want voor wie zou ik moeten koken! nou voor jezelf.. en niet zomaar een makkelijk hapje maar probeer wat dingen uit! misschien heb je al ooit best lang een recept uit willen proberen maar wilde je het liever niet gelijk voorschotelen omdat je niet zeker weet of het lekker is. Dit is je kans om even wat dingetjes uit te kunnen proberen. En een ding is zeker.. als je uit het niets een meesterwerkje voorschotelt aan man/vriendlief of familie dat iedereen het kunnen waarderen.

4. online shop avond 

large-2

Of je nu naar de koopavond gaat om je welverdiende treats voor jezelf te kopen of lekker op de bank. Je hebt een eindeloze winkelstraat op het internet en niks is zo leuk als speuren naar de leukste items. Geef jezelf een budget die je die avond op mag maken aan spullen/ kleding. Speur het internet af en kijk reviews of foto van het artikel wat je wil gaan kopen. Zo zit je dieper in je snuffelsessie en voorkom je iets meer een miskoop.

5. game night 

Of je nu man of vrouw bent we hebben allemaal wel eens een goede dosis games gespeeld. Herleef oude tijden of kijk naar nieuwe spellen en ga gewoon even een avondje lekker gamen! Ik kan mezelf echt vermaken met een leuk spel en kan dan ook echt uren achter de computer hangen wat minder handig is.. dus geef je zelf ook af en toe even pauze en ga een rondje lopen (met de hond). Ook kan je je tijdens de game night ook verwennen met lekkere hapjes.

6. verwen jezelf

large-1

Het is ook af en toe goed om een me time momentje in te lassen. Gun jezelf de rust en gooi jezelf in een lekker bad met een bruisbal en een goed glas wijn (of geen wijn voor de 18 minners). Koop een lekker gezichtsmasker, ont-eelt je voeten, lak je nagels, knijp je poriën uit. noem het allemaal maar op. Door dit avondje ben je heerlijk opgeladen en kan je er de volgende dag weer tegen aan!

 

 

 

No tags 1 Comment
1 Response
  • vera
    oktober 17, 2016

    thanks! helps allot xo

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *